En appetizer eller lille hapser, som serveres inden et måltid. Hors d'oeuvre kan både være små varme eller kolde retter. De kan serveres ved bordet inden forretten og kan også serveres inden man går til bords.
Del med andre:
Type:
Se mere om ordet og forklaringen her (link til anden side): Madkalender.dk
Hvad betyder de her 5 fremmedord? Cand.? Dr.? Incestuøs? Prænatal? Kaserne?
Der kommer hele tiden nye fremmedord ind i vores sprog og vi bruger i stor udstrækning ord der kommer fra andre sprog i vores danske sprog. Her er nogle af de nyeste ord vi har tilføjet. Det kan både være nye fremmedord eller låneord, men det kan også være gamle fremmedord der ofte søges på.
Brass band
Orkester eller ensemble primært bestående af messingblæse... (se mere)
Pacificere
Gøre rolig og fredelig. Det kan være pacificering med magt... (se mere)
Deluxe
Når noget er deluxe så har det en høj kvalitet, en høj v... (se mere)
Governance
Governance er den handling eller måde hvorpå man styrer et... (se mere)
Cowboy
Cowboy i sin oprindelige betydning fra USA er en kvæghyrde.... (se mere)
savage
Vild, brutal, ustyrlig, vildskab eller uciviliseret
Slangor... (se mere)
Gorpcore
Ordet kommer af navnet på en snack, som vandrere spiser. &q... (se mere)
Normcore
Normcore er en trend, der handler om at gå i almindeligt be... (se mere)
Techgigant
Teknologi-giganter, altså store firmaer der har teknologi s... (se mere)
Hotspot
Kan direkte oversættes til et varm sted. Hotspot bruges om ... (se mere)